Afwerking woningen Polderhof

17 januari '24

De 30 woningen in Polderhof worden allemaal voorzien van een complete badkamer en toilet met luxe sanitair en tegelwerk. De keuken is niet bij de vrij op naam prijs inbegrepen maar Bruynzeel Keukens heeft wel een mooie keukenaanbieding gemaakt. Zo kan je bij oplevering meteen genieten van een mooie badkamer en keuken. We vertellen je er graag meer over!

Inclusief luxe badkamer

Alle woningen in Polderhof krijgen een luxe badkamer met sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Hansgrohe. De grijze vloertegels zijn 30 x 30 cm en de witte wandtegels zijn 20 x 25 cm. In de toiletruimte vind je een hangend toilet en een fonteintje.

De badkamer is standaard uitgerust met een douchehoek, tweede toilet (m.u.v. starterswoningen)en een enkele wastafel met rechthoekige spiegel (40x60 cm). Optioneel is het voor sommige woningen mogelijk om te kiezen voor een bad.

Op het plaatje hieronder is het standaard pakket afgebeeld. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair uit te kiezen, zodat jij je wensen voor jouw droomtoilet en/of droombadkamer waar kan maken.

badkamer
image alt

Hoe ziet jouw droomkeuken eruit?

Bruynzeel keukens heeft samen met Aalberts verschillende basis opstellingen voor de woningen in Polderhof ontworpen. Deze keukens zijn allemaal compleet en uitgerust met Etna apparatuur, HPL multiplex werkblad en leidingwerk. Inmeten, bezorgen en monteren is altijd bij de prijs inbegrepen. Bij elke opstelling is in een handig overzicht te zien met welke extra's en tegen welke meerprijs de keuken nog meer kan worden aangepast aan je persoonlijke wensen. Want een Bruynzeel keuken is een keuken die functioneel én mooi én betaal is. Uiteraard is het mogelijk om buiten het keukenmenu om je droomkeuken op maat uit te zoeken in de winkel. Je bent van harte welkom in de showroom in Utrecht. 

Keukenaanbieding starterswoningen 3.50m breed
Keukenaanbieding tussenwoningen 4.50m breed
Keukenaanbieding hoek- en tussenwoningen 5.10m breed

Maar er is meer mogelijk

Niet alleen de badkamer en keuken kan je helemaal naar jouw wens samenstellen. Ook kan je kiezen voor andere binnendeuren met ander deurkrukken, zwart schakelmateriaal, inbouwspots of een andere trap of vensterbank. De keuze is reuze! Bekijk hiervoor de kopersinformatie en optiebrochure. 

  Kopersinformatie en optiebrochure bekijken
  Naar het woningaanbod