Bereikbaarheid Polderhof

Polderhof is goed verbonden met de andere eilanden in Rengerswetering en ook het naastgelegen Bunschoten-Spakenburg is vlakbij. Daarnaast ligt het buurtje zo lekker centraal dat je werkelijk alle kanten op kan! Van een dagje uit tot woon-werkverkeer, met zoveel opties en uitvalswegen, ben je overal in een handomdraai.

Pak de auto

Met de auto ben je binnen 5 minuten op de A1 of andere uitvalswegen naar omliggende plaatsen. In een half uur rijd je de Amsterdamse ring op voor een dagje shop ‘till you drop, maar ook de bosrijke omgeving van de Hoge Veluwe is op nog geen drie kwartier afstand. Lekker centraal dus!

Neem het openbaar vervoer

Pak je liever het OV? De bushalte is vlakbij en brengt je in een half uur naar hartje Amersfoort waar je zo de trein pakt voor het vervolg van je reis. Zo sta je in nog geen kwartier op Utrecht Centraal, in 20 minuten bereik je Apeldoorn en in een half uur ben je in Amsterdam. 

Stap op de fiets

De historische dorpskern van Spakenburg ligt op enkele fietsminuten afstand en in nog geen 7 minuten sta je al in de altijd gezellige Bunschotense Dorpsstraat. Zin in een uitje? Binnen het kwartier fiets je naar het strand ‘Het Kleine Zeetje’ aan het Eemmeer voor een lekkere verkoelende duik. Of trek eropuit en fiets in een half uur naar Paleis Soestdijk.

Nieuwbouw Polderhof Bunschoten-Spakenburg
Nieuwbouw Polderhof Bunschoten-Spakenburg
Nieuwbouw Polderhof Bunschoten-Spakenburg
Meer over de voorzieningen Je leest het hier
Meer over Bunschoten - Spakenburg Je leest het hier