Polderhof 100% verkocht

Thuiskomen in het groen

Wonen in een gloednieuwe en groene wijk in de polder omringd door een oer-Hollands en waterrijk landschap, op fietsafstand van het glinsterende Eemmeer? In Polderhof in Bunschoten-Spakenburg kan dat. Bunschoten is een traditionele gemeente met een lange historie. De sfeer is dorps, de setting lekker landelijk. Hier woon je heerlijk rustig op je eigen plekje, omgeven door een weids landschap én op fietsafstand van het zandstrand Het Kleine Zeetje! Maak eens kennis met nieuwbouwproject Polderhof.

Groene wijk voor jong en oud

Nu nog weiland, maar in Rengerswetering zal het vijfde eiland de komende jaren transformeren naar een mooie plek om te wonen, leven, creëren en spelen. Een nieuwe wijk met circa 233 appartementen en woningen voor jong en oud én voor verschillende portemonnees, midden in de polder. Polderhof zelf zal bestaan uit ca. 30 betaalbare rijwoningen.

In Polderhof wordt de plek voor starters, jonge koppels en gezinnen met kinderen. Dit is een hechte plek waar jij je buren goed kent, een praatje maakt op straat en voor elkaar klaarstaat. Hier geniet je van het buitenleven en maak je met je partner of het hele gezin een fietstochtje door de groene omgeving. Óf ga je op warme dagen naar het zandstrandje aan het Eemmeer voor een verfrissende duik.

Dorpse, traditionele sfeer, vlakbij het strand

Rengerswetering in Bunschoten is al sinds 2008 continu in ontwikkeling en is een van de meest favoriete wijken in het dorp. Er gingen al 4 eilanden voor die inmiddels getransformeerd zijn tot gemoedelijke woonwijkjes met een eigen karakter, architectuur en een hechte gemeenschap. Toch vormen de eilanden wel één geheel, omdat ze aan elkaar verbonden zijn door een groene as.

De architectuur van Eiland 5 oogt vriendelijk, open en uitnodigend. Het woonbuurtje is net als de andere eilanden goed bereikbaar met allerlei voorzieningen in de buurt; van sportverenigingen en scholen tot supermarkten en winkeltjes. Het centrum ligt op enkele minuten fietsen en met de auto ben je in 5 minuten op de A1. In 4 minuten rij je al naar het strandje of pak lekker de fiets en waai meteen lekker uit. Mooier kun je het niet hebben!

b

Duurzaam wonen en leven

In Rengerswetering bouwen bewoners, bestaand én toekomstig, samen aan een mooie, warme en gezellige buurt. Hier leef je vaker buiten. Niet alleen de omgeving is groen met variatie in planten en bomen in de wijk, ook de woningen van Eiland 5 worden duurzaam gebouwd. Ze zijn goed geïsoleerd, gasloos en krijgen zonnepanelen op het dak. Zo ben je voorbereid op een bewust en toekomstgericht leven en geniet je nog meer van de omgeving.