Hoekwoning 3.60m breed

€ 320.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Nieuwbouwplan Polderhof wordt een rustige en groene woonwijk in Bunschoten-Spakenburg waar binnenkort 4 hoekwoningen beschikbaar komen, speciaal voor starters. Deze fraaie hoekwoningen 'voelen' direct warm aan dankzij het gebruik van natuurlijke kleuren en gevarieerd metselwerk. Bovendien beschikt de woning over 2 slaapkamers, een flexibel indeelbare zolder, zonnepanelen en een handige berging in de achtertuin voor je fietsen. Dit is de start die je zoekt!


Let op: voor deze woningen gelden aanvullende toewijzingscriteria!

Verkocht

Hoekwoning 3.60m breed

€ 320.000
ca. 77 m2
3 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Tuin
dorpsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Alleen beschikbaar voor starters

Tegenwoordig is het als starter al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de woningen tot en met € 390.000 v.o.n. enkel voor starters ter beschikking te stellen controleert de gemeente Bunschoten of de inschrijver inderdaad een starter is. Een starter op de koopwoningmarkt is iemand van 18 jaar of ouder die voor het eerst een huis koopt en niet eerder een hypotheek heeft afgesloten. Als twee (of meer) personen gezamenlijk een woning kopen, geldt deze eis voor één van deze personen.


We behouden ons het recht voor om dubbele inschrijvingen zonder nadere aankondiging te verwijderen. Per toekomstig huishouden wordt slechtst 1 inschrijving geaccepteerd. De gekozen tenaamstelling op het inschrijfformulier wordt bij de aankoop ook de tenaamstelling in de koop- en aannemingsovereenkomst. Alleen inschrijvingen ingediend door een natuurlijk persoon komen in aanmerking voor de woningtoewijzing. Dus de woningen zijn niet bedoeld voor investeerders en beleggers. 

image alt

Zelfbewoningsplicht van 5 jaar

Voor deze woning wordt een zelfbewoningsplicht opgenomen in de koopcontracten. De zelfbewoningsplicht houdt in dat een huis alleen door de koper bewoond mag worden, waardoor verhuren dus niet mogelijk is. Dit betekent dat je als koper verplicht bent om de woning de eerste vijf jaar na de datum van de inschrijving in de gemeentelijke Basisregistratie Personen (BRP) uitsluitend te gebruiken voor eigen bewoning. (Inschrijving in de BRP dient plaats te vinden binnen één maand na oplevering van de woning).