Meerwerk mogelijkheden Polderhof

17 januari '24

De woningen in Polderhof worden heel compleet opgeleverd, maar wil je jouw nieuwe huis net die finishing touch geven met kleine of zelfs grote aanpassingen? Bekijk dan de koperskeuzelijst. Deze geeft je een overzicht van de verschillende opties die je kunt kiezen. Goed om nu alvast over na te denken!

Welke opties kies jij?

Hoe ziet jouw droomhuis eruit? Met uitbouw, openslaande deuren of extra slaapkamers op zolder? Denk er nu alvast over na! De sluitingsdatum voor de grote meerwerkopties is maart 2024. Voor de kleine opties zoals het verplaatsen van een stopcontact of het plaatsen van een buitenkraan heb je meer tijd. Je kunt de meer- en minderwerkprijzen nu al bekijken onder het woningaanbod bij jouw favoriete bouwnummer. Ga naar je favoriete bouwnummer en scroll naar beneden. Onderaan de pagina vind je dan alle meerwerk documenten.

Ruwbouwopties starterswoningen 3.60m breed
Ruwbouwopties tussenwoningen 4.50m breed
Ruwbouwopties hoek- en tussenwoningen 5.10m breed

image alt

Standaard al heel compleet

De 30 woningen in Polderhof worden opgeleverd met een complete badkamer en toilet met tegelwerk en luxe sanitair van Villeroy en Boch. De keuken is niet bij de vrij op naam prijs inbegrepen, maar Bruynzeel Keukens heeft wel een mooi keukenvoorstel gemaakt.

Meer over de badkamer en keuken

Hoe verloopt het koperskeuzetraject?

Wanneer je straks een bouwnummer toegewezen hebt gekregen in nieuwbouwproject Polderhof dan doorloop je daarna een aantal stappen. We vertellen je er in de kopersinformatie en optiebrochure graag meer over. Ook dit document kan je bekijken onder jouw favoriete bouwnummer. 

  Meer over de afwerking
  Kopersinformatie en optiebrochure bekijken