Goed bereikbaar

Rengerswetering is ideaal gelegen. In nog geen vijf minuten rijd je de A1 op of sta je midden in de gezellige dorpskern. Bunschoten-Spakenburg ligt lekker centraal en is daarmee een perfecte uitvalsbasis voor de rest van Nederland. Een familiebezoek of dagje uit, vanuit hier kun je werkelijk alle kanten op!

Auto

De centrale ligging van Bunschoten-Spakenburg zorgt voor een goede autoverbinding met de rest van Nederland. In vijf minuten rijd je de A1 richting Amsterdam, of Apeldoorn en Deventer op. De A28 brengt je naar het noorden of het zuiden en via het uitgebreide N-wegennetwerk slinger je je een weg naar de dichterbij gelegen plaatsen. Hoe centraal wil je het hebben?

Bus en trein

Ga je graag met het OV? Bushalte De Kleine Pol is lekker vlakbij. Elke tien minuten vertrekt hier een bus die je - na een rondje Bunschoten - naar Amersfoort, Soestdijk of Eemdijk brengt . Vervolg je weg en stap op Amersfoort Centraal over op de trein naar Utrecht of Amsterdam voor een gezellig dagje uit. Dus neem je tijd en pak eens het OV!

Fiets of lopen

De auto laten we vandaag eens staan, want met de fiets kun je hier ook aardig uit de voeten. In nog geen vijf fietsminuten sta je bij de historische Spakenburgse visafslag en ook bij de Bunschotense stadsweiden ben je zo. Allemaal zeldzame stukje geschiedenis, gewoon bij jou in de achtertuin. Trek ook eens je wandelschoenen uit de kast. Het polderlandschap is bij uitstek de plek voor een lekkere actieve wandeling en een ochtend vogelspotten.

Nieuwbouw Bunschoten - Spakenburg
Nieuwbouw Bunschoten - Spakenburg
Nieuwbouw Bunschoten - Spakenburg
Wat gebeurt er de komende tijd? Planning Nieuwbouw in Bunschoten
Welke woning past bij jou? Woningaanbod in Bunschoten