Tussenwoning 4.50m breed

€ 390.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Stel je voor: 7 leuke starterswoningen, verdeeld over 2 charmante huizenrijen. Terwijl sommige tussenwoningen een dakkapel, frans balkon of pergola aan de voorzijde hebben, vallen anderen op door een andere gevelkleur. Met een ruime woonkamer, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een veelzijdige, vrij in te delen zolder, zijn deze woningen perfect voor koppels, jonge gezinnen en toekomstige ouders. Zijn jullie klaar voor de stap? In Polderhof ontmoet je het beste van twee werelden: het dorpse leven van Bunschoten-Spakenburg om de hoek en tegelijkertijd woon je er rustig, omringd door groen en geniet je van eigentijds comfort. Kortom, de ideale woonplek!


Let op: voor deze woningen gelden aanvullende toewijzingscriteria!

Verkocht

Tussenwoning 4.50m breed

€ 390.000
ca. 98 - 114 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Alleen beschikbaar voor starters

Tegenwoordig is het als starter al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de woningen tot en met € 390.000 v.o.n. enkel voor starters ter beschikking te stellen controleert de gemeente Bunschoten of de inschrijver inderdaad een starter is. Een starter op de koopwoningmarkt is iemand van 18 jaar of ouder die voor het eerst een huis koopt en niet eerder een hypotheek heeft afgesloten. Als twee (of meer) personen gezamenlijk een woning kopen, geldt deze eis voor één van deze personen.


We behouden ons het recht voor om dubbele inschrijvingen zonder nadere aankondiging te verwijderen. Per toekomstig huishouden wordt slechtst 1 inschrijving geaccepteerd. De gekozen tenaamstelling op het inschrijfformulier wordt bij de aankoop ook de tenaamstelling in de koop- en aannemingsovereenkomst. Alleen inschrijvingen ingediend door een natuurlijk persoon komen in aanmerking voor de woningtoewijzing. Dus de woningen zijn niet bedoeld voor investeerders en beleggers. 

image alt

Zelfbewoningsplicht van 5 jaar

Voor deze woning wordt een zelfbewoningsplicht opgenomen in de koopcontracten. De zelfbewoningsplicht houdt in dat een huis alleen door de koper bewoond mag worden, waardoor verhuren dus niet mogelijk is. Dit betekent dat je als koper verplicht bent om de woning de eerste vijf jaar na de datum van de inschrijving in de gemeentelijke Basisregistratie Personen (BRP) uitsluitend te gebruiken voor eigen bewoning. (Inschrijving in de BRP dient plaats te vinden binnen één maand na oplevering van de woning).