Welkom in Polderhof

23 november '23

Wonen met de polder in je achtertuin. Wonen met een rijke geschiedenis. Wonen met karakter. Wonen met gras tussen je tenen. Wonen met jong en oud. Wonen met alles dichtbij. Welkom in Polderhof!

image alt

Wonen in de polder van Bunschoten

Wat nu nog weiland is zal straks een mooie plek worden om te wonen, leven en spelen. In het uitgestrekte polderlandschap Arkemheen-Eemland vind je Rengerswetering. Hier zal eiland 5 de komende jaren gaan transformeren naar een nieuwe wijk met appartementen en woningen voor jong en oud.

Rengerswetering Bunschoten B.V. realiseert op Eiland 5 straks 30 koopwoningen, onder de naam Polderhof. Daarnaast worden er ook drie appartementengebouwen gebouwd. De verhuur van deze appartementen verloopt via Gooi & Omstreken

Wanneer start de verkoop?

Naar verwachting start de verkoop van Polderhof eind eerste kwartaal 2024. De komende tijd breiden we de website steeds verder uit met nieuwe informatie over de woningen in Rengerswetering in Bunschoten. Wil je niets missen van dit mooie project en zie je jezelf in de toekomst wel wonen in Polderhof? Blijf dan op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen door je onderaan deze pagina in te schrijven voor onze digitale nieuwsbrief.

  Meer nieuws lezen
  Meer over de visie