Woningen Polderhof toegewezen

7 februari '24

De inschrijfperiode voor Polderhof is eind januari gesloten. Er waren veel inschrijvingen. Inmiddels zijn alle woningen op 7 februari toegewezen. We feliciteren iedereen die een optie heeft gekregen. Hoe doorloop jij straks het aankoopproces? En heb je al nagedacht over het meerwerk?

Je hebt een optie! En nu?

Gefeliciteerd, je hebt een optie gekregen! Je kunt je toegewezen optie bekijken en accepteren in jouw Mijn Eigen Huis Omgeving. Het is belangrijk dat je dit binnen 2 dagen doet. Daarna kan je er voor kiezen om meteen over te gaan tot aankoop of eerst een afspraak te maken met de makelaar. Maak deze keuze binnen 24 uur. Je tekent de contracten straks online thuis vanaf de bank of samen met de makelaar op kantoor. 

Let op! Bij de ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst kies je ervoor om de ruwbouwopties mee te nemen in de aankoop, zoals bijvoorbeeld een uitbouw, dakkapel, dakraam of zolderindeling. Hiervoor wordt een aparte optiekeuzelijst ondertekend. Het voordeel hiervan is dat je de gekozen ruwbouwopties kan meenemen in de beoordeling van de hypotheek.

Digitaal tekenen

Geen woning?

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen, hebben een e-mail ontvangen dat ze reservekandidaat zijn. Indien een kandidaat die een optie heeft gekregen afhaakt, wordt een reservekandidaat gebeld door de makelaar. Wij doen geen uitspraak over op welke plek je op de reservelijst staat.

  Bekijk het woningaanbod
  Neem contact op