Stenen en dakpan Polderhof gekozen

28 december '23

Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van nieuwbouwproject Polderhof. Onlangs zijn de gevelstenen en de dakpan voor de woningen uitgekozen. Benieuwd wat het is geworden? 

Welke gevelsteen spreekt jou het meeste aan?

Achter de schermen wordt er druk gewerkt aan alle voorbereidingen om de woningen in Polderhof het eerste kwartaal van 2024 in verkoop te brengen. Om de woningen uiteindelijk te kunnen bouwen heb je natuurlijk ook stenen en dakpannen nodig. Onlangs hebben de aannemer en de architect de stenen en dakpan gekozen voor de woningen in Polderhof. De woningen worden uitgevoerd in 2 verschillende kleuren gevelstenen, maar krijgen wel dezelfde dakpan. De kleuren waren al een beetje zichtbaar op de impressies, maar we hebben nu ook detailfoto's. Zo kun je nog beter zien hoe de woningen er in werkelijkheid uit komen te zien. 

Nieuwbouw Polderhof stenen
Nieuwbouw Polderhof stenen
Nieuwbouw Polderhof dakpan

Interesse in een woning in Polderhof

Heb je belangstelling in een woning in Polderhof? Plaats dan via het woningaanbod jouw voorkeursbouwnummers op je wensenlijst. Als je al een persoonlijk account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina. Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken. Zo ben je alvast goed voorbereid. 

  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen