Ontdek het woningaanbod in Polderhof

23 november '23

Nu nog weiland, maar de komende jaren transformeert het vijfde eiland in Rengerswetering naar een fijne plek om te wonen, leven, recreëren en spelen. Polderhof bestaat straks uit 30 eengezinswoningen. Voor jong, oud én voor verschillende portemonnees. De woningtypen van Polderhof staan nu online. Bekijk snel de eerste schetsen van de architect, de concept plattegronden, belangrijkste kenmerken én prijsindicaties. Misschien staat jouw droomhuis er wel tussen!

image alt

Betaalbaar wonen in Bunschoten

Deze groene woonwijk bestaat uit 30 woningen, in verschillende typen namelijk:

21 starterswoningen
- 4 hoekwoningen, 3,6 meter breed
- 10 tussenwoningen, 3,6 meter breed
- 7 tussenwoningen, 4,5 meter breed

9 eengezinswoningen
- 4 hoekwoningen, 5,1 meter breed
- 5 tussenwoningen, 5,1 meter breed

Bekijk het woningaanbod

Hoe werken prijsindicaties?

Momenteel wordt er gewerkt aan de definitieve uitwerking van de woningen. Tot alle details helemaal definitief zijn, staan er indicatieprijzen online. Op dit moment is bekend wat ongeveer de vanafprijzen worden per woningtype. Zo kun je alvast zien of er een woningtype tussen zit dat bij jouw budget past. 

De starterswoningen met een breedte van 4,5 meter worden verkocht als betaalbare woningen. De betaalbaarheidsgrens voor 2024 is vastgesteld op 390.000 euro. De prijs van deze woningen verandert dus niet meer. Ook de prijzen van de woningen met een breedte van 3,6 meter veranderen niet meer omdat deze prijzen zijn vastgesteld door de gemeente. 

Zie jij jezelf wel wonen in Polderhof?

Spreken deze woningtypen je aan en wil je op de hoogte blijven van Polderhof? Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor deze fase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties én hoort wanneer de verkoop start.

  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen