Maak kennis met Bos Makelaardij

12 december '23

Binnenkort start de verkoop van Polderhof. Als je straks een optie krijgt op een woning dan kies je zelf hoe je jouw aankoopproces vervolgt: volledig online, bij de makelaar op kantoor of een combinatie hiervan. Graag stellen we de makelaar alvast aan je voor!

image alt

De koffie staat klaar

Met jarenlange ervaring in nieuwbouw waarvan o.a. Rengerswetering is Bos Makelaardij een professioneel kantoor in Bunschoten Spakenburg. Bij hen tref je een enthousiast team van betrokken, deskundige makelaars. Vrouwen die met een frisse blik en passie stilstaan bij jouw wensen. Wonen is persoonlijk, en dat geldt ook voor hun werk als makelaar. Zij zien hun vak niet als ʻbezoekenʼ en ʻtransactiesʼ, maar als een ʻmeeting of mindsʼ. Zij zijn bekend met de lokale woningmarkt en kunnen jou uitstekend helpen bij de aan- en verkoop van jouw woning. 

Marjan Schaap en Annelies van Zweeden willen je graag leren kennen. Loop gerust even bij ze binnen. De koffie staat klaar!

De toewijzingsprocedure

Als de verkoop start heb je een week de tijd om jouw 5 voorkeuren door te geven via jouw persoonlijke account. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Meer informatie over hoe de toewijzing verloopt, kun je lezen op de pagina 'Toewijzing'.

Na de toewijzing krijg je via e-mail een bericht of een woning al dan niet aan jou is toegewezen. Heb je een woning toegewezen gekregen, dan heb je een optie op die woning. Voor de woningen in Polderhof staan de medewerkers van Bos Makelaardij voor je klaar. Ze gaan graag voor je aan de slag om jou te helpen en te ontzorgen bij het aankoopproces. 

Toewijzingsprocedure

Bos Makelaardij

Bos Makelaardij
Visserssteeg 26-28
3752 BZ Bunschoten-Spakenburg
[email protected]
T 033-299 40 08

Een woning kopen hoe werkt dat? Woning kopen Polderhof
Welke woningtype is jouw favoriet? Woningen bekijken