Denk nu alvast na over het meerwerk

7 december '23

De verkoop van de 30 woningen in Polderhof komt steeds dichterbij. Om straks snel te kunnen starten met de bouw wordt in dit nieuwbouwproject gebruik gemaakt van het Aalberts Doordacht concept. Hiervoor kies je tijdens het tekenen van de koopcontracten ook al meteen jouw ruwbouw opties uit. Het is dus belangrijk om nu alvast na te denken over het meerwerk. De prijzen voor het meerwerk worden binnenkort bekend gemaakt.

image alt

Aalberts Doordacht Concept

De woningen in Polderhof worden gebouwd met Aalberts Doordacht: een conceptbouw woning van Aalberts Bouw. De uitgedachte plattegronden, opbouw van de woning en de toegepaste productieprocessen zijn vastgesteld door 350 jaar ervaring als bouwbedrijf en kennis uit voorgaande projecten. Door de processen te optimaliseren en gebruik te maken van slimme voorgefabriceerde elementen wordt met Aalberts Doordacht razendsnel duurzame woningen gebouwd. De concept woning is naar eigen wens en smaak in te vullen door middel van verschillende kopersopties.

image alt

Aankoop en ruwbouw tegelijkertijd

De woning passend maken aan jouw wensen en eisen? Dat kan, de eerste keuzes maak je al bij de makelaar door het kiezen van ruwbouwopties. Bij de ondertekening van de koop- en  aannemingsovereenkomst kies je ervoor om de ruwbouwopties mee te nemen in de aankoop, zoals bijvoorbeeld een uitbouw, dakkapel, dakraam of zolderindeling. Hiervoor wordt een aparte optiekeuzelijst ondertekend. Het voordeel hiervan is dat je de gekozen ruwbouwopties kan meenemen in de beoordeling van de hypotheek.

In gesprek met de kopersbegeleider

Na ondertekening van de overeenkomsten word je uitgenodigd door de kopersbegeleiding van Aalberts Bouw voor een kopersgesprek. Tijdens dit gesprek bespreek je de mogelijkheden om jouw woning nog verder samen te stellen door het kiezen van kopersopties. Denk hierbij aan het verplaatsen van lichtpunten of bijvoorbeeld extra stopcontacten.

  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod