Definitieve plattegronden en prijzen

12 januari '24

De definitieve plattegronden van de 30 woningen in Polderhof zijn klaar en staan op de website. Ook zijn de prijzen definitief vastgesteld. Heb je nog geen financiële check aangevraagd en wil je de kans op een woning vergroten? Vraag deze dan snel aan! Wanneer de verkoop start kan je het document uploaden in jouw persoonlijke account.

image alt

Geïllustreerde plattegronden

Heb je al een woning op het oog in Polderhof? Dan ben je vast reuze benieuwd hoe de indeling van deze woningen precies wordt. Eerder stonden er al concept plattegronden op de website, maar nu zijn de plattegronden ook echt definitief en voorzien van meubels. Je krijgt zo meteen een goed beeld hoe de woningen kunnen worden ingericht. Waar plaats jij straks de bank en de eettafel? En wordt die extra slaapkamer straks een kinderkamer, werkkamer of inloopkast? Leuk om nu alvast over na te denken. Bekijk de plattegronden snel onder het bouwnummer van je voorkeur. 

Naar het woningaanbod

Een financiële check? Zo werkt het

De financiële check kan in jouw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Jij kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van jouw hypotheekverstrekker of financieel adviseur. Je kunt de financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van bijvoorbeeld de Rabobank. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Financieel adviseur van de Rabobank, Stefan Klever is nauw betrokken bij nieuwsbouwproject Polderhof. Hij gaat graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Bunschoten. 

Stefan Klever 
Financieel Adviseur Nieuwbouw
Tel. 06-15573415
[email protected]

polderhof
  Naar het woningaanbod
  Meer weten over de financiële check