Definitieve artist impressions

4 januari '24

De artist impressions van Polderhof zijn klaar. Ben je benieuwd hoe de woningen er van buiten en binnen uit komen te zien? Bekijk dan snel de nieuwe beelden!

Exterieurbeelden

In Polderhof parkeer je de auto lekker voor de deur of achter je woning en kunnen kinderen veilig spelen. Bouwnummers 7 t/m 17 grenzen aan een grindpad met bomen waardoor er een parkachtige setting ontstaat. In dit blok hebben enkele huizen een houten pergola bij de voordeur. Daarnaast hebben alle 30 woningen in Polderhof hebben standaard zonnepanelen op het dak en een fijne achtertuin met berging. 

Interieurbeelden

Voor alle woningen hebben we interieurbeelden laten maken. Deze geven een goed beeld hoe de woningen er van binnen uit komen te zien, maar zijn puur bedoeld als inspiratie. Het kan dus zijn dat een rookmelder op een andere plek zit. Daarnaast zijn de trapkast en de glazendeuren die je op sommige impressies ziet optioneel. Ook de gladde afwerking van het plafond is niet standaard. Voor de hoekwoningen zit er nog een raam in de zijgevel, deze is niet te zien op de beelden. Daarnaast hebben alle woningen een langwerpig raam tot op de grond in de keuken die helemaal open kan. 

Hoek- en tussenwoning 3.60m breed

1
2

Tussenwoning 4.50m breed

1
2

Hoek- en tussenwoning 5.10m breed

1
2
  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen