24 januari 2024

Datum start verkoop Polderhof bekend

Op woensdag 24 januari om 12.00 uur start de verkoop van Polderhof. Je kunt je t/m woensdag 31 januari 12.00 uur inschrijven. Op woensdag 7 februari rond 12.00 uur worden de woningen toegewezen.

Ben jij goed voorbereid op de verkoop?

19 januari '24

Je leest op deze pagina precies welke stappen je doorloopt wanneer de verkoop is gestart tot het tekenen van je contract. Welke woning is jouw favoriet? Laat het ons weten door jouw favoriete bouwnummer op je wensenlijst te plaatsen. Zo kan je ook makkelijk je voorkeuren doorgeven zodra de verkoop start. 

image alt

Informatieavond

Heb je nog vragen? Dan nodigen we je graag uit voor de informatieavond op woensdag 24 januari 2024 van 19.00 tot 21.00 uur in het Grandcafé en Partycentrum De Kooi te Zevenhuizerstraat 1 Bunschoten. Het team van Polderhof staat voor je klaar, zowel Aalberts, BPD en Bos Makelaardij zal je te woord staan.

Let op: alle verkoopinformatie is online beschikbaar en uw aanwezigheid geeft u geen voorrang bij de loting.

Aanvullende toewijzingscriteria

Voor de woningen tot en met € 390.000 v.o.n. geldt dat deze alleen beschikbaar zijn voor starters op de koop woningmarkt. Een starter op de koopwoningmarkt is iemand van 18 jaar of ouder die voor het eerst een huis koopt en niet eerder een hypotheek heeft afgesloten. Als twee (of meer) personen gezamenlijk een woning kopen, geldt deze eis voor één van deze personen. Door de gemeente wordt een controle uitgevoerd of de inschrijver inderdaad een starter is.

Hoe maak ik meer kans op een woning? Doe een financiële check
Welke 5 bouwnummers zijn jouw favoriet? Bekijk het woningaanbod