Bouwnummers Polderhof staan online

15 december '23

De bouwnummers met de indicatieve prijzen staan online. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de definitieve prijzen en plattegronden. Ook de artist impressions zijn bijna klaar. De concept gevelbeelden hebben we wel alvast op de website geplaatst. Zo kan je goed zien hoe de voorkant van het desbetreffende bouwnummer eruit komt te zien. Naar verwachting gaan de 30 woningen in Polderhof begin volgend jaar in verkoop. 

image alt

Ontdek het woningaanbod

Benieuwd naar de woningspecificaties? Bij de kenmerken kan je goed zien of de tuin op het Noorden, Oosten, Westen of Zuiden ligt ook de lengte, breedte en de oppervlakte van de tuin is bekend.

Alle woningen krijgen een bodemwarmtepomp met koeling, zonnepanelen en gedeeltelijk vloerverwarming. Ook het sanitair en het tegelwerk is bij de prijs inbegrepen. 

Vergelijk de verschillende bouwnummers met elkaar om zo jouw favoriete bouwnummer(s) te vinden! Welke woning spreekt jou het meeste aan?

Bouwnummers bekijken
image alt

Toewijzingscriteria starterswoningen

Voor de woningen tot en met € 390.000 v.o.n. geldt dat deze alleen beschikbaar zijn voor starters op de koop woningmarkt. Een starter op de koopwoningmarkt is iemand van 18 jaar of ouder die voor het eerst een huis koopt en niet eerder een hypotheek heeft afgesloten. Als twee (of meer) personen gezamenlijk een woning kopen, geldt deze eis voor één van deze personen. Door de gemeente wordt een controle uitgevoerd of de inschrijver inderdaad een starter is.

We behouden ons het recht voor om dubbele inschrijvingen zonder nadere aankondiging te verwijderen. Per toekomstig huishouden wordt slechtst 1 inschrijving geaccepteerd. De gekozen tenaamstelling op het inschrijfformulier wordt bij de aankoop ook de tenaamstelling in de koop- en aannemingsovereenkomst. Alleen inschrijvingen ingediend door een natuurlijk persoon komen in aanmerking voor de woningtoewijzing. Dus de woningen zijn niet bedoeld voor investeerders en beleggers.

Zet jouw favoriete woningen op je wensenlijst

De woningen waar je belangstelling voor hebt, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina. Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken.

  Meer over de toewijzing
  Naar het woningaanbod